Archive for the ‘Uncategorized’ Category

GODT NYTT ÅR!

IMG_0606

Da var 2009 over, og vi er noen dagen inne i 2010. Jula har gått altfor fort synes vi, kunne gjerne vart et par uker til. Vi begynte med en Julelunsj for familie og venner den 12 desember. Emilie var i storslag, og hadde det veldig kos. Dette blir nok en årlig tradisjon. Den 16 desember fikk Emilie og jeg være med mormor på Nissefest i barnehagen. Stor stas med mange barn som ville holde Emilie, og Emilie synes det var gøy med alle nisseluene hun kunne dra i.

IMG_0267 IMG_0441

Julaften var vi her hjemme hos oss med alle besteforeldre, tante og onkel, to hunder og en katt. Var så trivelig så. IMG_0417 IMG_0607

Årests siste dag tilbragte vi hos mormor og morfar sammen med tante. Ble ikke mye søvn på Emilie da heller, er nok noen flere tenner på vei. To tenner nede i munnen dukket opp i midten av desember, og nå kommer det nok noen fler. Hun fikk sitte på armen til mormor og se på rakettene, og hun fulgte med.

På strikkefronten har det nok gått litt stille for seg siden i sommer. Har hatt litt annet å gjøre gitt. Men noe har jo blitt gjort! Har strikket litt på det store sokketepet mitt innimellom. Et par sokker har til Emilie har det også blitt. Det største vil jo være de 8 parene med selbuvotter jeg strikka nå like før jul til alle barna i barselgruppa vår. Strikket av Mor Aase Baby ull, og av mønster fra Rauma/eget hode.

barselvotter01.jpg Men nå er det et nytt år, og jeg har bestemt meg for å strikke masse i år. Mest til Emilie, men også votter, luer og sokker til resten av familien. Har begynt på klær til noen fagstriknisser nå. Har gitt bort 4 par nissebarn med klær før, men ikke laget til meg selv. Så da blir det snønisser til meg, to barn og en mor. Ikke helt ferdig enda, så jeg får blogge om de siden.

Velkommen til Freia!

Før helgen var jeg med søster`n min til Jaren for å hente en valp. Ei lita søt tispe med navnet Freia. Var litt kjedelig å sitte i buret i 50 minutter på vei hjem, men hu la seg ned til slutt. Vel hjemme er det første hun gjør å tømme en liten kasse med leker som tilhører Lotte, Anita`s andre hund. Ikke mye redd nei.

freia_01

Var best å få sove i sofa`n mellom oss på kvelden, og ellers følge nøye med på hva vi gjorde ellers. Flink til å i ifra når hun ville ut, selv om det ble et par uhell inne.  freia_02

Etterhvert bar det hjem til mamma og pappa for å hilse på de, og på Lotte som haddde vært på ferie der et par dager.  Lotte var litt skeptisk, og skjønner  vel egentlig ike helt poenget med en sånn liten slitsom valp. Hu tødde opp etterhvert og ville leke, men da ble Freia litt redd. Når Freia senere ville leke, gadd ikke Lotte. Jaja.. de blir sikkert venner tilslutt.  freia_03

Ellers synes Freia det var veldig fint å sove i Kora`s gamle kurv. Bra den kan blitt tatt i bruk igjen.

Så nå venter vi bare på å få lov til å passe en av de en helg snart. Gleder meg allerede til påsken når jeg og Freia skal sitte i solveggen mens de andre går på ski!

freia_04

freia_05

Tv`n er forresten veldig spennende!

Vi prøver en annen blog vi…

Ikke helt fornøyd med min gamle blog, så nå prøver jeg WorPress istedenfor. Håper denne passer meg bedre.

Istedenfor å ha to blogger, flytter jeg nå over de gamle postene fra den gamle bloggen. Det var jo ikke SÅ mange der.