Archive for the ‘Sokketeppe’ Category

Rar katt og sokketeppe.

Etterhvert som magen min vokser (er 35 uker nå), synes jeg bare Pus blir rarere og rarere!

2009-04-24_1

2009-04-24_2 2009-04-24_3

Hun prøver å legge seg i barnevogna, klatrer opp på et nytt skap (har ALDRI klatra på møbler før), og idag la hu seg oppi esken hvor jeg har sokkegarnet mitt! Raring.. Et lite hint om at jeg er for lite i den esken for å hente garn til restegarnteppet mitt? Men det går jo fremover med det da. Strikker stadig på en ny rute eller ti. Har tilogmed kjøpt mere sokkegarn for å få litt mer variasjon på det!

2009-04-24_4     2009-04-24_5    2009-04-24_6

Sock Yarn Blanket

Har funnet frem sokkegarnrestene igjen, og fortsatt på Sock Yarn Blanket av Shelly Kang. Har kommet litt på vei da.. går fort når man først kommer igang! Men synes det begynner å bli litt for mange like ruter hos meg. Jeg har ikke så mange forskjellige sokkegarn rester å ta av. Kjøpte faktisk 4 nye nøster med Fabel for å få litt variasjon : )

For de som lurer, ligger mønsteret på dette teppet i bloggen til Shelly Kang her under Blankie Tutorial til høyre.

Jeg har fått sokkedilla!

Plutselig var det gøy å strikke sokker gitt! Også går det så fort.. to par barnesokker i str 22-23 og siste halvpart av et par Rainbowsokker i ca str 38-39 strikket i løpet av en uke. (Har gjort mye annet enn å strikke også assa!)

080217-sokker.jpg

De store sokkene er strikket etter mønsteret Rainbow socks fra Magknits. De små er etter et mønster fra heftet Gøyale sokker. Alt er strikket i Opal garn på pinne 2,5. Den første store sokken ble forresten påbegynt mens jeg satt på balkongen vår på skipet Carnival Destiny mens vi lå til havn i Charlotte Amalie, St. Thomas, US Virgin Islands!

Og med alle de små restene etter alle sokkene som blir strikket, har jeg begynt på et teppe. Hvor stort det blir, eller når jeg blir ferdig, har jeg ingen anelse om. Fant oppskriften mens jeg tittet rundt på Ravelry. Oppskriften på dette teppet finner du på bloggen The Heaten Housewife. Er veldig lett å strikke, og du kan få brukt opp alle de små restene av sokkegarn.

080217-sokketeppe.jpg