Archive for October, 2007

Ferdige sokker!


Da var Rainbow sokkene fra Knitty ferdige.
De var ganske morsomme å strikke faktisk, litt annerledes. Også ble stripene litt crazy

Hadde egentlig ikke trodd at jeg ville strikke ferdig nr 2 på en stund, men så fikk jeg en forespørsel fra en editor på Ravelry om å få bruke bildet av min sokk på mønstersiden. Da var der jo nesten litt flaut å ikke få nr 2 ferdig også.

Fisketeppe


Har vært ferdig en god stund nå. Men etter en campingtur til Risør var det borte vekk! Men så rydda jeg i et skap, og der var det gitt!

Og Pus synes det er veldig fint! Ligger nå i stolen med teppet over seg, og der har hu ligget en stund.

Tepper består av 6 x 4 fisker, og er strikket i Mor Aase Bomull.

Ferdig med en sokk!
Da var jeg ferdig med en Rainbow sokk. Strikket i Opal Acapulco nr 1300. Ble alt for stor for meg, så de blir nok gitt bort til jul. Når jeg får summa meg til å strikka sokk nr 2 ferdig da vel og merke.
Men nå skal jeg begynne på et par votter til søster. Har tegna de selv. Og det tok sin tid. Men bra man har noe å gjøre i pausen på jobben. Har sett i heftet “Selbustrikk” for litt inspirasjon, men vil si det er mitt design på vottene. Blir ikke noe bilde av de før de er ferdige og gitt bort. Der er hemlige tenk!

Helg igjen..


Da var det helg igjen. Fint vær, og her sitter jeg inne og leker meg på Ravelry. Fikk nemlig en invitasjon idag, og da måtte jeg jo registrere meg med en gang. Mye å bli kjent med, og mye å prøve å få oversikt over. Men men.. Jeg har god tid jeg.

Ellers er vi hundevakt i helga. For lille Lottemor uten pels, tihi. Lotte synes det er veldig interessant med Pus. Skal helst lukte på henne hele tiden. Og hvis katten freser litt, er det jo bare å trekke seg unna, gå rundt stolen, og så prøve å lukte på den andre enden.

Strikker litt også da. Rainbow socks fra MagKnits
Strikker de i Opal Acapulco Farge 1300 og på pinne nr 2,5.


Åååå.. Jeg vil jo inn på Ravelry

 

Found you!

  • You signed up on August 6, 2007
  • You are #23508 on the list.
  • 37 people are ahead of you in line.
  • 16047 people are behind you in line.
  • 59% of the list has been invited so far


Og jeg som trodde det skulle vente en mail på meg når jeg kom hjem fra jobb idag!

Kanskje invtasjonen kommer snart? Om jeg er tålmodig og venter et par timer til..