Archive for February, 2008

Hei!

IMAGE_161.jpg

Jeg har fått sokkedilla!

Plutselig var det gøy å strikke sokker gitt! Også går det så fort.. to par barnesokker i str 22-23 og siste halvpart av et par Rainbowsokker i ca str 38-39 strikket i løpet av en uke. (Har gjort mye annet enn å strikke også assa!)

080217-sokker.jpg

De store sokkene er strikket etter mønsteret Rainbow socks fra Magknits. De små er etter et mønster fra heftet Gøyale sokker. Alt er strikket i Opal garn på pinne 2,5. Den første store sokken ble forresten påbegynt mens jeg satt på balkongen vår på skipet Carnival Destiny mens vi lå til havn i Charlotte Amalie, St. Thomas, US Virgin Islands!

Og med alle de små restene etter alle sokkene som blir strikket, har jeg begynt på et teppe. Hvor stort det blir, eller når jeg blir ferdig, har jeg ingen anelse om. Fant oppskriften mens jeg tittet rundt på Ravelry. Oppskriften på dette teppet finner du på bloggen The Heaten Housewife. Er veldig lett å strikke, og du kan få brukt opp alle de små restene av sokkegarn.

080217-sokketeppe.jpg

 


Da var ferien slutt gitt..

Og jeg har tatt pinnne fatt igjen. Måtte forte meg og gjøre ferdig det danske babyteppet, Det hele kongeriget. Hadde bare halvparten av kanten rundt igjen, men de tok sin tid det. Teppet er nå ferdig, og skal leveres til ny eier i løpet av neste uke. Til lille Helen som ble født for snart 4 uker siden. Veldig deilig og mykt teppe. Tror nok jeg må strikke et til av det en annen gang, selv om det tok litt tid.