Archive for July, 2008

Men jeg har ikke glemt å strikke da!

Selv om bloggen sjeldent blir oppdatert.. så strikker jeg litt fordet da. Akkurat nå holder jeg på med et sjal, Anglaise. Oppskriften har jeg funnet på Yarn Over.

Jeg holder også på med en Fanakofte fra Strikk til Nøstebarn.

 

Ellers så har jeg også blitt ferdige med en del ting. Et nytt babyteppe, “Det hele kongerige” til Isabell, datteren til kusina mi. Har også ferdig et sett fra “Strikk til Nøstebarn”, med en kjole, jakke og lue str 6mnd.

 

Båttur i Vansjø

På tirsdag var jeg på båttur i Vansjø med samboer, mamma og pappa. Etter litt startproblemer (Greit å sette inn alle propper i båten FØR man setter ut båten pappa!), kom vi oss avgårde og kjørte pent unna alle skjær innover mot Storefjorden. De mørke skyene, torden, lyn og alt regnet vi så fossa ned, brydde vi oss lite om. Under E6, forbi Nesa til Nils og Elverhøy til vi var ute i Vanemsfjorden. Før vi kom til Nåløyet som hadde tatt oss til Storefjorden, hoppa vi i land på et fint sted. Vi ville ikke lenger gitt, for der så det ut som at det hølja ned, og vi ville heller være i sola. Og det var vi også, resten av kvelden.
Vi grilla pølser, bada og var på kråkesølv jakt. Er en gammel kråkesølv”gruve” der vi var. Hullet var fyllt igjen med masse vann, men man finner fortsatt litt kråkesølv rundt der.
Vi tura tilbake igjen etter noen timer, fikk opp båten på henger og kjørte hjem.