Archive for January, 2009

Oppussing av gjesterommet

junior_02 junior_01

Ja her er grunnen til at vi nå må pusse opp gjesterommet. Vi venter ei lita jente den 28 mai (jordmor sa ihvertfall at det var ei jente!). Så nå er jeg 22 uker på vei, og junior har begynt å sparke meg! Einar klarte også å kjenne det igår.

Vi bor i et gammelt hus, og vi møter stadig vekk på morsomme løsninger når ting skal forandres på. Skapene har vi revet ned, og vi gjorde det samme på soverommet vegg-i-vegg sommeren 2007. Veggen mellom disse to rommene er hele 3 cm tykk, og består av to huntonittplater spikra sammen. Hele vegen rører på seg gitt! Så nå må vi igang med å byge en lettvegg også.

Taket skal dekkes med takess, og veggene males i en farge som heter Tyll. Gulvet er avrettet der skapene stod, og alt er nå klart til å lege nytt gulvbelegg.

barnerom_04 barnerom_02 barnerom_05   barnerom_06
barnerom_01 barnerom_03

Velkommen til Freia!

Før helgen var jeg med søster`n min til Jaren for å hente en valp. Ei lita søt tispe med navnet Freia. Var litt kjedelig å sitte i buret i 50 minutter på vei hjem, men hu la seg ned til slutt. Vel hjemme er det første hun gjør å tømme en liten kasse med leker som tilhører Lotte, Anita`s andre hund. Ikke mye redd nei.

freia_01

Var best å få sove i sofa`n mellom oss på kvelden, og ellers følge nøye med på hva vi gjorde ellers. Flink til å i ifra når hun ville ut, selv om det ble et par uhell inne.  freia_02

Etterhvert bar det hjem til mamma og pappa for å hilse på de, og på Lotte som haddde vært på ferie der et par dager.  Lotte var litt skeptisk, og skjønner  vel egentlig ike helt poenget med en sånn liten slitsom valp. Hu tødde opp etterhvert og ville leke, men da ble Freia litt redd. Når Freia senere ville leke, gadd ikke Lotte. Jaja.. de blir sikkert venner tilslutt.  freia_03

Ellers synes Freia det var veldig fint å sove i Kora`s gamle kurv. Bra den kan blitt tatt i bruk igjen.

Så nå venter vi bare på å få lov til å passe en av de en helg snart. Gleder meg allerede til påsken når jeg og Freia skal sitte i solveggen mens de andre går på ski!

freia_04

freia_05

Tv`n er forresten veldig spennende!