Archive for June, 2009

Da har lille Emilie kommet!

Tirsdag 26 mai klokken 09.43 kom Emilie til verden på Fredrikstad Sykehus, avd B3. Hun veide 4005gr og var 52cm lang. Hodeomkrets var 36,5cm. Fødselen gikk greit, og jeg synes det gikk VELDIG fort etter at vi kom på sykehuset klokka 07 til hu var ute 09.43. Skulle nok kanskje ha dratt litt før på sykehuset ser jeg nå i ettertid. Alt jeg rakk av smertelindring var en rask dusj, og 4 sup i lystgassen. Hadde en fantastisk jordmor, Cecilie, og samboer var veldig flink med den kalde kluten. Vi dro hjem fra sykehuset torsdag 28 mai, da synes vi det holdt å være der. Deilig å komme seg hjem og bli vant til Emilie hjemme.

IMG_4204  mormorbursdag04

Selvfølgelig hadde jeg strikka et hentesett, så det måtte jeg ta på henne da vi dro. Er en oppskrift fra Dale, hefte nr 197 og oppskrift 19705. Strikka lue og jakke. Sokkene er “Saartjes Bootees”, og oppskrift finnes her.

hentesett hentesett02

Nå bare koser vi oss hjemme, og nyter de få dagene pappa har igjen hjemme før han må på jobb igjen. Emilie er en snill jente som stort sett foreløpig bare spiser og sover. Noen våkne øyeblikk innimellom hvor hun ser på oss med store øyne.

Emilie_fot Emilie_hånd