GODT NYTT ÅR!

IMG_0606

Da var 2009 over, og vi er noen dagen inne i 2010. Jula har gått altfor fort synes vi, kunne gjerne vart et par uker til. Vi begynte med en Julelunsj for familie og venner den 12 desember. Emilie var i storslag, og hadde det veldig kos. Dette blir nok en årlig tradisjon. Den 16 desember fikk Emilie og jeg være med mormor på Nissefest i barnehagen. Stor stas med mange barn som ville holde Emilie, og Emilie synes det var gøy med alle nisseluene hun kunne dra i.

IMG_0267 IMG_0441

Julaften var vi her hjemme hos oss med alle besteforeldre, tante og onkel, to hunder og en katt. Var så trivelig så. IMG_0417 IMG_0607

Årests siste dag tilbragte vi hos mormor og morfar sammen med tante. Ble ikke mye søvn på Emilie da heller, er nok noen flere tenner på vei. To tenner nede i munnen dukket opp i midten av desember, og nå kommer det nok noen fler. Hun fikk sitte på armen til mormor og se på rakettene, og hun fulgte med.

På strikkefronten har det nok gått litt stille for seg siden i sommer. Har hatt litt annet å gjøre gitt. Men noe har jo blitt gjort! Har strikket litt på det store sokketepet mitt innimellom. Et par sokker har til Emilie har det også blitt. Det største vil jo være de 8 parene med selbuvotter jeg strikka nå like før jul til alle barna i barselgruppa vår. Strikket av Mor Aase Baby ull, og av mønster fra Rauma/eget hode.

barselvotter01.jpg Men nå er det et nytt år, og jeg har bestemt meg for å strikke masse i år. Mest til Emilie, men også votter, luer og sokker til resten av familien. Har begynt på klær til noen fagstriknisser nå. Har gitt bort 4 par nissebarn med klær før, men ikke laget til meg selv. Så da blir det snønisser til meg, to barn og en mor. Ikke helt ferdig enda, så jeg får blogge om de siden.

34 Responses to “GODT NYTT ÅR!”

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam