Velkommen til Freia!

Før helgen var jeg med søster`n min til Jaren for å hente en valp. Ei lita søt tispe med navnet Freia. Var litt kjedelig å sitte i buret i 50 minutter på vei hjem, men hu la seg ned til slutt. Vel hjemme er det første hun gjør å tømme en liten kasse med leker som tilhører Lotte, Anita`s andre hund. Ikke mye redd nei.

freia_01

Var best å få sove i sofa`n mellom oss på kvelden, og ellers følge nøye med på hva vi gjorde ellers. Flink til å i ifra når hun ville ut, selv om det ble et par uhell inne.  freia_02

Etterhvert bar det hjem til mamma og pappa for å hilse på de, og på Lotte som haddde vært på ferie der et par dager.  Lotte var litt skeptisk, og skjønner  vel egentlig ike helt poenget med en sånn liten slitsom valp. Hu tødde opp etterhvert og ville leke, men da ble Freia litt redd. Når Freia senere ville leke, gadd ikke Lotte. Jaja.. de blir sikkert venner tilslutt.  freia_03

Ellers synes Freia det var veldig fint å sove i Kora`s gamle kurv. Bra den kan blitt tatt i bruk igjen.

Så nå venter vi bare på å få lov til å passe en av de en helg snart. Gleder meg allerede til påsken når jeg og Freia skal sitte i solveggen mens de andre går på ski!

freia_04

freia_05

Tv`n er forresten veldig spennende!

19 Responses to “Velkommen til Freia!”

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam